2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 styczeń 2012 - 16:27
No to dobrze wiedzieć
Chciałem się tylko upewnić, ale już widziałem, że jednemu kolesiowi usunęło przeróbke, mimo, że dostał konkretne odpowiedzi postanowił zaryzykować na własną odpowiedzialność i co... i zaczął wyklinać, że przez nich usunęło mu LT. Dzieci neo tak mają, najpierw ryzykują na własne życzenie a potem obrzucają mięsem innych
Masz problem lub pytanie zadaj je na forum! Nie pomagam na pw i gg od tego jest forum.
Korzystając z forum zapoznaj się z Regulaminem.
Jeśli chcesz nas reklamować możesz skorzystać z naszych userbarów lub buttonów.

Napisano 26 styczeń 2012 - 12:20
jesli posiadasz lt 2.0 to juz po przerobce kumpel zrobil i sie pozegnal z przerobka jedynie pozniej to wgrywasz LT3.0 i jazda a co do upgrade to sie nie da nawet jesli zrobisz z pena to i tak ci wgra orginalny firmware do napedu, jedynie to robisz update na nowy dash a potem wgrywasz LT 3.0 i jazda
Napisano 25 styczeń 2012 - 16:46
Posiadacze Xbox 360 wiedzą już o aktualnym Dashboardzie Metro. Ostatnio MS wprowadził także polskiego Youtube (w końcu). I zastanawiam się czy przejść do nowego dasha z wersji kinect 2.0.13604> Wygląda dosyć interesująco, ale też waham się, bo nie mam pewności, czy nie usunię mi to przeróbki LT+2/0. Może ktoś z was wie czy można bezpiecznie zrobić upgrade z USB bez utraty przeróbki? Bo już słyszałem, ze kolesie ją stracili
Jak to jest?
Masz problem lub pytanie zadaj je na forum! Nie pomagam na pw i gg od tego jest forum.
Korzystając z forum zapoznaj się z Regulaminem.
Jeśli chcesz nas reklamować możesz skorzystać z naszych userbarów lub buttonów.