22 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 luty 2012 - 10:01
Marti do elektryka pójdziesz to Ci zrobi - weźmie z 5zł i będzie git
U mnie elektryk wylutował mi kiedyś TSOP za 10zł! A Juchy krzyczał 80zł!!! Co do gry to ja ją miałem i uruchamiałem z dysku pod Fatem
Dysk 80GB + HDLoader 0.8c i działała pięknie
Masz problem lub pytanie zadaj je na forum! Nie pomagam na pw i gg od tego jest forum.
Korzystając z forum zapoznaj się z Regulaminem.
Jeśli chcesz nas reklamować możesz skorzystać z naszych userbarów lub buttonów.

Napisano 16 luty 2012 - 10:24
Ja kiedyś przeszedłem 1/4 gry w Media Markt też na facie i nic się nie wieszało. GTA:VC to przeszliśmy całe bez save'ów
. Sęk musi leżeć w tym konretnym modelu konsoli. W manualu chyba nawet jest coś o możliwej niekompatybilności niektórych gier z PS2 i PSX. Ale nie brałem tego na poważnie. Pamiętam, że kiedyś pisali o raptem kilku grach: Hitman czy RE2. RE2 to akurat mi działa
.
No wiesz to jest biznes, jak przychodzi klient to trzeba sobie policzyć. Jak się zgodzi to ok, jak nie to niech spierdala. Podejście mojego szefa
. Jak marudzą to kazać im wypierdalać albo naściemniać że u nas full pro. Chyba że jakiś super upierdliwy. Grzeczni klienci są chyba najczęściej robieni w balona, niż Ci z którymi są problemy. Krzykacze etc.
No wiesz to jest biznes, jak przychodzi klient to trzeba sobie policzyć. Jak się zgodzi to ok, jak nie to niech spierdala. Podejście mojego szefa

Napisano 16 luty 2012 - 13:10
No tak jak pisali, że te co nie działają, a u Ciebie działają to traci sens. Bo jak wada w architekturze to na seryjną produkcje każda konsola, będzie mieć ten sam problem. A tutaj teraz nie wiem czy to zależy od lasera czy firmware - choć ten też jest ten sam....
Masz problem lub pytanie zadaj je na forum! Nie pomagam na pw i gg od tego jest forum.
Korzystając z forum zapoznaj się z Regulaminem.
Jeśli chcesz nas reklamować możesz skorzystać z naszych userbarów lub buttonów.